Del av sett

Enriching Eye Cream ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

kr 570,00
(Se priser)
Varenummer: 113810
Størrelse: 15 ml
Antall:

  En rik antirynkekrem som er fremstilt spesielt for området rundt øynene, og som reduserer linjer og reparerer skade.

  Hva produktet gjør for deg

  • Lindrer huden og reduserer rynker rundt øynene slik at du ser yngre ut.
  • Gir den sarte huden rundt øynene den omsorgen den trenger med fuktgivende og pleiende egenskaper.
  • Beskytter mot frie radikaler og fremtidig skade for å forsinke fremkomsten av aldringstegn rundt øynene.

  Derfor vil du like produktet

  Gjenvinn den unge gløden rundt øynene med ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream. Denne nærende antialdringskremen, en essensiell del av ditt daglige hudpleieregime, tilfører spesielle ingredienser som ivaretar den sarte huden rundt øynene ordentlig. Du vil oppleve at huden blir glattere, konturene strammere og at fine linjer og rynker reduseres dramatisk. Med regelmessig bruk reparerer du dessuten ikke bare eksisterende skade, men du beskytter også mot fremtidig skade – og du kan faktisk forsinke fremkomsten av synlige aldringstegn.

  Interessante fakta

  • Av kvinnene som deltok i kliniske studier, opplevde 93 % en reduksjon i fine linjer og rynker på bare to uker.
  • Huden ser sterkere og fastere ut takket være en 280% økning i protein fra LifeSirt.
  • Daglig reparasjon av skader utføres av den eksklusive Micro-X6 Peptide-teknologien.
  • Makeupen sitter lenger på hud som er ordentlig fuktmettet takket være dette produktet.

  Nøkkelegenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream er fremstilt med nøkkelingrediensene i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien for å tilby øynene effektive antialdringsfordeler:

  • Den sarte huden rundt øynene, som er mye tynnere enn i resten av ansiktet, får den varsomme omsorgen den trenger med tilførsel av pleiende og fuktgivende ingredienser.
  • Daglig behandling med fruktekstrakt fra det afrikanske baobabtreet og en blanding av andre planteingredienser tilfører ikke bare huden fuktighet, men beskytter den også mot fremtidig skade.
  • Øynene ser yngre ut takket være proteinfremmende LifeSirt og Micro-X6 Peptide-teknologien som er eksklusiv for ARTISTRY, og som fremmer hudstrammende kollagen.

  Bruk

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream virker på området rundt øynene med effektive antialdringsingredienser som finnes i alle produktene i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien. De inneholder naturlig utvunnede stoffer som fukter og pleier, som solbær og grønne acerola-kirsebær. Fruktekstrakt fra det afrikanske baobabtreet har en unik evne til å beskytte hudcellene mot fremtidig skade. I kombinasjon med LifeSirt, som øker proteinnivået, og den patenterte Micro-X6 Peptide-teknologien, tilbyr denne nærende antirynkekremen akkurat det du trenger for å se yngre ut rundt øynene.