Eau de Parfum ARTISTRY FLORA CHIC™

kr 724,00
(Se priser)
Varenummer: 119630
Størrelse: 50 ml
Antall:

  ARTISTRY FLORA CHIC minner om en spasertur gjennom de legendariske Les Jardins De Bagatelle i Paris. Den forfører sansene dine, først med sitrusnoter av fransk klementin og deretter med søte bulgarske roser – før den beroliger deg med den eksotiske, madagassiske ylang-blomstens avslappende egenskaper. Med ARTISTRY FLORA CHIC, som dufter av blomster og er feminin, fortryllende og elegant, henfører du verden rundt deg.

  • Prestisjefylt perfeksjon. ARTISTRY FLORA CHIC inneholder en nøye sammensatt blanding av blomster som er omhyggelig og samvittighetsfullt evaluert, foredlet og perfeksjonert av eksperter innenfor parfymeproduksjon.
  • Varig fortryllelse. ARTISTRY FLORA CHIC kommer som en Eau De Parfum, som betyr at duften og den ledsagende sjarmen varer lenger enn de typiske Eau de Toilette-produktene.
  • Mesterlig parfymekunst. ARTISTRY FLORA CHIC er utviklet eksklusivt for ARTISTRY av det velrenommerte parfymehuset Givaudan, som har over 250 års erfaring med å utvikle noen av verdens mest etterspurte dufter.
  • En tidløs skatt på flakong. ARTISTRY FLORA CHIC kommer i en vakkert håndlaget flakong, med elegant rosa glass, en utsøkt gullfarget kork og bånd av råsilke. Den uttrykker prestisje, luksus og femininitet ned til den minste detalj. 

  Påføres ett eller to valgte pulspunkter (på nakken, i albuene, i håndleddene, bak ørene, bak knærne eller kragebeinet) – områdene som avgir mest varme og lar duften spre seg fra kroppen din. Påfør så ofte som ønsket.