Eau de Parfum ANCESTRY™ in Paris

kr 428,00
(Se priser)
Varenummer: 118640
Størrelse: 50 ml
Antall:

  Det siste eksklusive tilskuddet til duftenes verden er den stemningsskapende ANCESTRY in PARIS, som fanger den franske hovedstadens romantikk i en liten flakong. Og innholdet i flakongen – som er praktfull i midnattsblått og gull – bærer bud om netter i fortryllelsens tegn!

  En lett havbris omslutter hintet av frisk blomsterbukett, slik en lett vind treffer Île de la Cité, og frigjør sansene dine. Fersken blander seg med nattblomstrende sjasmin, den fine duften av tuberose og pudret hvit musk, og fremkaller en aura av gåtefull eleganse. Du omgis av sofistikert eleganse – av betagende sensualitet og letthet. Svært konsentrert duft som gir en varig sensualitet.

  Denne klassisk moderne duften inneholder høye konsentrasjoner av duftoljer, som bidrar til at duften sitter lenger på huden.

  ANCESTRY in PARIS inneholder den essensielle oljen fra nattblomstrende sjasmin i sin reneste form, og denne oljen smelter perfekt sammen med bouqueter av friske blomster, grønne blader og sensuelle undertoner av hvit musk og roser.

  Denne fortryllende duften fremkaller berusende netter i Paris og presenteres dertil i en praktfull, midnattsblå flakong som minner om en edelsten.

  Toppnoter: bouquet av friske blomster, grønne blader, havbris

  Hjertenoter: nattblomstrende sjasmin (luksuriøs Absolute Oil), fersken, rose

  Bunnoter: ravtre, hvit musk, tuberose

  Spray på halsen og håndleddene så mange ganger du ønsker i løpet av dagen.